Anbefal denne rabattkoden på Facebook:
ispar.no er en nettside for deg som vil handle på iherb.com på en forenklet måte med norske søkeord, rabattkode og hjelpevideoer til eksakt samme rimelige pris som via Iherb.com.
Du handler fortsatt gjennom IHerb i Usa, men via en norsk portal (inngang med norske kategorier og søkeord / navn produkter. I tillegg vil ispar.no gi deg tips og råd på norsk om hvordan handle på best mulig måte for deg for å unngå toll og andre avgifter osv. Register deg for nyhetsbrev her.NORGES BESTE IHERB-GUIDE GIR DEG RABATTKODE PÅ IHERB:
Skal du unngå toll, når du får $10 i rabatt, bør ikke summen i pkt. B.) være mer enn max $1 større enn summen C.) her:

AKTUELL KURS NÅ (C.):


Dersom kursen over (C.) er "lav" d.v.s under $30 "max anbefalt handlesum" så må du nøye deg med $5 i rabatt.

Spørsmål? Legg inn spørsmål på denne facebooksiden eller ta kontakt + les mer under her:

Oppdatert 13.03.2014:

Les gjerne forklaringen her for hvordan du unngår toll når du handler med max rabatt på Iherb spesielt første gang du handler på Iherb / forklaring på hvordan få $10 i rabatt (som er max) første gangen du handler på Iherb: Nøkkelen til å få $10 i førstegangsrabatt på Iherb er at du må handle for akkurat over $40. Men det må samsvare med tollkursen ellers får du "baksmell" så om "max anbefalt handlesum" (over) er akkurat $30 eller over så kan du få $10.

Etter at du har gjort dette kan du notere deg koden DEW442 som gir deg rabatten. Bruker du rabatten vil du få tilgang på gratis nyhetsbrev med omfattende produkt-tester på norsk fra helserådgiver og kostholdsveileder Simen Myrberget,

Skal du få max rabatt på Iherb når du skal handle på Iherb med de supre prisene som allerede er der og handle varer som har ytterligere rabatt eller til og med er gratis og i tilegg utnytte frakten til det maksimale kan du få med så mye som mulig i en pakke uten å gå over tollgrensen (da slipper du gebyrer),
må man følge en protokoll.... og her er oppskriften for hvordan handle med super rabatt og gratisprodukter:

(GÅ TIL SIDEN SOM FORKLARER RUTINEN FOR HVORDAN UNNGÅ TOLL PÅ PRODUKTER MED RABATT)

SUMMENE UNDER ER IKKE DEN OFFISIELLE TOLLKURSEN, KUN ET PEKEPINN OG VERKTØY FOR Å REGNE CA. KOSTNAD, for eksakt sum anbefalt i $ klikk her:

Kr:
$:

P.S om kalkulatorene over midlertidig er utilgjengelige (står i 0), kan du gå inn herFacebookgruppe Med Tips Om Best Pris:
Anbefal ispar.no, Norges Beste Iherbguide på Facebook: